Amsterdam

Amsterdam - Hotel Schiphol

binnen handbereik

Hotel Schiphol A4 is dichtbij de luchthaven Schiphol en Amsterdam. Wij zijn dan ook de perfecte uitvalbasis voor dagtripjes naar bijvoorbeeld musea, Schiphol of shoppen in winkelstad Amsterdam.

Het Haarlemmermeerse bos

Heerlijk wandelen, fietsen of zwemmen in de buurt ?

De Haarlemmermeer biedt aantrekkelijke mogelijkheden tot ontspanning en rust in het groen. Zo is er een flink aantal recreatiegebieden, die bij uitstek geschikt zijn voor dagrecreatie in de buitenlucht. Bijvoorbeeld in het Haarlemmermeerse bos slechts 10 minuten rijden vanaf Hotel Schiphol A4.

Meer informatie

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is het grootste en belangrijkste rijksmuseum van Nederland en is in 1876 gebouwd naar ontwerp van de architect P.J.H. Cuypers. Het biedt in zijn ruim 200 zalen een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis.

Bezoekersinformatie

Amsterdam top tip

Dagje Shoppen

Een dagje winkelen in Amsterdam begint in de Kalverstraat, de Nieuwendijk, uiteraard De Dam en de PC Hooftstraat. 

Meer over Amsterdam

Het VondelPark

Komende zomer zijn er weer volop voorstellingen en concerten te zien in het Vondelpark Openluchttheater. In mei presenteren wij een aantal eendaagse festivals en vanaf 4 juni gaan wij van start met het zomerprogramma. Vanaf dan is er elke vrijdag, zaterdag en zondag een programma met dans, (jeugd)theater, film, cabaret en veel muziek – variërend van klassiek tot pop.

Extra Informatie
Terug naar boven

Haarlem neemt je mee

Dagje genieten

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. 

Meer over Haarlem
Wij maken gebruik van cookies.