Direct naar de contentDirect naar de footer
Deluxe kamer
Deluxe kamer
Badkamer

Actievoorwaarden Proefslaapactie

U heeft meegedaan aan de proefslaapactie van Valk Exclusief Hotel Schiphol A4.

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden 5 weken lang elke week vanaf 20 april 2022 bekendgemaakt. Dit zal gebeuren via onze socialmediakanalen; Facebook Hotel Schiphol, Instagram @hotelschiphol en onze website www.hotelschiphol.nl. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u 1 overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen aan op een van de Deluxe kamers van Hotel Schiphol A4. Houd er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij verwelkomen onze winnaars graag binnen een periode van zes weken na bekendmaking van de winnaars. Na het verstrijken van deze datum is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de proefslaapactie. Wij hanteren een maximum aantal kamers per dag. Hierdoor kan het zijn dat uw gewenste datum niet meer beschikbaar zal zijn. Wij vragen u in dit geval een keuze te maken uit één van de alternatieve data. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten in ons hotel terwijl u het test! Ons hotel verkeert in de openingsfase. Daarom vragen wij u om als een van de eerste gasten uw feedback m.b.t. de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Na afloop van uw verblijf vragen wij u een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast hopen wij dat u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media zal delen.

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer worden geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren op een datum buiten de aangegeven proefslaap-periode. Helaas is het niet mogelijk om buiten de door ons opgestelde periode te verblijven.
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met een of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om uw boeking te maken. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende periode zullen er verschillende openingsacties worden aangeboden. Houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten.