Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
Verrassend vers en eerlijk
;
Gezellig samen zijn ..
Heerlijke desserts
Buitenterras brasserie

Restaurant

Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijtbuffet van Hotel Schiphol A4 staat bekend om het zeer ruime assortiment. Een heerlijke start van de dag.
Lunch

Lunch

Ook voor de lunch bent u bij hotel Schiphol aan het juiste adres. Geniet van een heerlijke lunch in onze gezellige brasserie.
Diner

Diner

Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Een mooie afsluiting van de dag.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten. Op zondag organiseert Hotel Schiphol A4 een zeer smakelijk en uitgebreide familiebrunch van 12:00 uur tot 14:30 uur.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Wij verwelkomen u graag bij het uitgebreide lunchbuffet! Maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 14.00 uur. Bij genoeg animo, neem contact op met het hotel.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
146 beoordelingen
Martha Jansen
Hotel Schiphol 
Echt genoten met kinderen en kleinkinderen

Mooi gedekte tafel, hartelijke ontvangst,grote keuze uit heerlijjke gerechten en het dessert was zo heerlijk, we komen snel weer terug. De bediening was snel, vuile borden werden snel weggehaald, ze waren vriendelijk en zagen er tiptop uit. En de prijs, waar kan je voor die prijs nog zo heerlijk eten!

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden