Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
Verrassend vers en eerlijk
Gezellig samen zijn ..
Heerlijke desserts
Buitenterras brasserie

Restaurant

Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten.
Of het nu gaat om een uitgebreid dinerbuffet, een intiem diner voor 20 personen of een fantastisch gala-diner voor 1.000 personen, bij ons is het altijd een unieke ervaring.

Reserveren kan telefonisch via 0252-675335. Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven.

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus is ons a la carte restaurant open maandag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur.
Uiteraard kunt u voor een hapje wel gewoon terecht in onze brasserie.

Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijtbuffet van Hotel Schiphol A4 staat bekend om het zeer ruime assortiment. Een heerlijke start van de dag.
Lunch

Lunch

Ook voor de lunch bent u bij hotel Schiphol aan het juiste adres. Geniet van een heerlijke lunch in onze gezellige brasserie.
Diner

Diner

Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Een mooie afsluiting van de dag.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten. Op zondag organiseert Hotel Schiphol A4 een zeer smakelijk en uitgebreide familiebrunch van 12:00 uur tot 14:30 uur.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Wij verwelkomen u graag bij het uitgebreide lunchbuffet! Maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 13.30 uur. Bij genoeg animo, neem contact op met het hotel.
Reviewz
Gemiddelde score:
7,7
162 beoordelingen
H
Hotel Schiphol 
Kan niet beter

Verrassend was de soep bij het ontbijt, vissoep die zeer smakelijk was, overigens wij waren van 18 t/m 21 december in het Hotel

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.