Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
Verrassend vers en eerlijk
;
Gezellig samen zijn ..
Heerlijke desserts
Buitenterras brasserie

Restaurant

Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten.
Of het nu gaat om een uitgebreid dinerbuffet, een intiem diner voor 20 personen of een fantastisch gala-diner voor 1.000 personen, bij ons is het altijd een unieke ervaring.

Reserveren kan telefonisch via 0252-675335. Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven.

Belangrijk: Met de kerst is ons à la carte restaurant gesloten, we hebben alleen een kleine kaart in de brasserie voor ons hotelgasten, reserveren is niet mogelijk

Wilt u met de kerst bij ons dineren dan verwijzen we u naar het kopje kerstdiner, de kerstbrunch is helaas reeds volgeboekt.

Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten. Op zondag organiseert Hotel Schiphol A4 een zeer smakelijk en uitgebreide familiebrunch van 12:00 uur tot 14:30 uur.
Kerstdiner

Kerstdiner

Om uw kerstdagen onvergetelijk te maken, bieden wij u de mogelijkheid om gezellig te dineren in ons restaurant.
Kerstbrunch

Kerstbrunch

U kunt uw kerstdag vieren in een prachtig aangeklede omgeving. Na een hartelijk ontvangst met bubbels, kunt u genieten van een rijkelijk assortiment op het brunchbuffet. Helaas is de brunch voor beide kerstdagen reeds volgeboekt. 
Reviewz
Gemiddelde score:
8,1
151 beoordelingen
Piet K
Hotel Schiphol 
Top

Iedereen aan tafel heeft genoten.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden