Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Klassieke runder carpaccio

    met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise

  • Sashimi van zalm en tonijn

    op een bedje van zeewier met sojasaus, Japanse mayonaise en wasabi

  • Gewokte gamba’s

    met kruiden, chilipeper en kokos- kerriesaus

  • Luxe visschotel

    gerookte zalm, Hollandse garnalen en paling geserveerd met ijsbergsla en cocktailsaus

  • Zwezerik

    gebakken zwezerik met hete bliksem van appel en whisky

  • Geitenkaas salade *

    gebakken zwezerik met hete bliksem van appel en whisky

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Noord- Amerikaanse tournedos

    met rode wijn-truffel saus

  • Runderentrecote

    met gebakken zwezerik

  • Lamsrack

    geserveerd met honing- thijm jus

  • Ravioli *

    met ricotta, truffel en paddenstoelen

    * Vegetarisch
  • In roomboter gebakken middeltong

    met hollandaise saus

  • Gegrilde zalm

    met groene groenten en Oosterse saus

  • Krokant gebakken kabeljauw

    met beurre blanc en venkel

Bij alle hoofdgerechten wordt een groente-, frites- en aardappelgarnituur geserveerd.​

Dessert

Dessert

  • Grand dessert

    selectie van desserts, laat u verassen!

  • Kaasplankje

    verschillende soorten kaas

  • Koffie compleet Koffie compleet

    espresso, koffie, thee of cappuccino met chocolade lekkernijen

Kinder menu

Kinder menu

Kindermenu

  • Voorgerecht

    tomatensoep of vers fruit

  • ***

  • Hoofdgerecht

    frites met keuze uit: frikandel, sliptong, kipnuggets of een hamburger

  • ***

  • Dessert

    twee bolletjes ijs met slagroom

  • ***