Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst

Tijdens uw driegangen kerstdiner à la carte kunt u een keuze maken uit onderstaand menu. Onder leiding van executive chef Charlie Beyhan zullen deze gerechten met uiterste zorg worden bereid. Let op alleen vooraf te reserveren

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Klassieke runder carpaccio

    met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

  • Sashimi van zalm en tonijn

    op een bedje van zeewier salade met sojasaus, Japanse mayonaise en wasabi

  • Gamba's en shiitake

    in knoflookolie gebakken

  • Luxe visschotel

    met paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen en cocktailsaus

  • Zwezerik

    gebakken zwezerik met whiskey-honing saus

  • Geitenkaas salade *

    met frisse appel, gekarameliseerde walnoten en een mosterd- honing dressing

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Noord- Amerikaanse tournedos

    met rode wijn-truffel saus

  • Kalfsentrecote met gebakken zwezerik

    afgelakt met honing saus

  • Lamsrack

    geserveerd met thijm jus

  • Taartje van vergeten groenten uit de oven *

    met een gepofte zoete aardappel

    * Vegetarisch
  • In roomboter gebakken middeltong

    met hollandaise saus

  • Gegrilde zalmmoot

    op een bedje van romige pappardelle met kreeftenboter

  • Krokant gebakken kabeljauw

    met beurre blanc

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur 

Dessert

Dessert

  • Grand dessert

    laat u verrassen!

  • Kaasplankje

    verschillende soorten kaas met brood

  • Kopje thee, koffie of cappuccino

    met chocolade lekkernijen

Kinder menu

Kinder menu

Kindermenu

  • Voorgerecht

    tomaten soep of fruitspiesje

  • ***

  • Hoofdgerecht

    frites met keuze uit: frikandel, sliptong, kipnuggets of een hamburger

  • ***

  • Dessert

    twee bolletjes ijs met slagroom

  • ***