Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten. Op zondag organiseert Hotel Schiphol A4 een zeer smakelijk en uitgebreide familiebrunch van 12:00 uur tot 14:30 uur.

In ons sfeervolle restaurant wordt u ontvangen met een bruisend aperitief, waarna u gebruik mag maken van het rijkelijke buffet met diverse warme en koude gerechten.

Laat u verrassen door de diversiteit en heerlijkheden en geniet met vrienden en familie van een heerlijke brunch. Voor de kinderen hebben we een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes. Daarbij krijgen de kinderen een leuke kleurplaat en is er een springkussen aanwezig.

Ter afsluiting wordt op spetterende wijze het dessert gepresenteerd en kunt u terugkijken op een gezellige, maar bovenal smakelijke dag.

Zomerstop: 7 juli 2019 t/m 08 september is er geen zondagsbrunch. Daarnaast geldt voor de volgende data dat er GEEN Zondagsbrunch is:

  • 13 oktober
  • 3 en 17 november
  • 1, 15 en 29 december

Prijzen:

  • Volwassenen: €25.00
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €16.50
  • Kinderen t/m 4 jaar gratis

Het buffet is inclusief koffie, thee en vruchtensappen. Tijdens feestdagen wordt er een ander tarief gehanteerd zie het kopje: brunch tijdens de feestdagen.

U kunt reserveren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 16.30 uur. Dit is telefonisch mogelijk via 0252-675335

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten