Voordelig vergaderen

Voordelig vergaderen - Hotel Schiphol

Zomer Acties

Ook deze zomer bieden we de ideale locatie voor vergaderingen, feesten en partijen. Maak u keuze uit een van onze speciale zomeracties.

Zomeracties 2016

In de zomer is het weer voordelig vergaderen in Hotel Schiphol A4. Hotel Schiphol A4 ligt op een steenworp afstand van Schiphol airport en het centrum van Amsterdam. Het hotel beschikt over 625 kamers en suites en 22 multifunctionele zalen voor zakelijk en particulier gebruik. In de maanden juli en augustus zijn er een aantal voordelige aanbiedingen die het vergaderen nog plezieriger maken in Hotel Schiphol A4.

 

8 uur vergaderen voor maar € 35,00 per persoon

In de maanden juli en augustus betaalt u voor een 8-uurs comfort arrangement (inclusief lunch) nu maar €35,00 per persoon. U kunt het arrangement boeken van maandag tot en met zondag, het minimaal vereiste personen is 10.

 

Reserveer onder vermelding van de zomeractie2016 en profiteer van deze gunstige tarieven.*

 

Terras borrel na de vergadering

Wat is er nog beter dan na afloop van de vergadering genieten van een borrel op één van onze terrassen? Als u in de maanden juli en augustus voor minimaal 2 dagdelen en voor minimaal 10 personen een vergadering boekt ontvangt u bij uw borrel een gratis ronde bittergarnituur. Bij slecht weer kunt u uiteraard gebruik maken van onze hotelbar.

Reserveer onder vermelding van de zomeractie2016 en geniet van een informele afsluiting van uw bijeenkomst.*

 

Meerdaagse bijeenkomsten

Ook zijn meerdaagse bijeenkomsten in Hotel Schiphol A4 in de zomer extra voordelig. Als u een meerdaagse bijeenkomst boekt ontvangt u de tweede dag 30% korting op het vergaderarrangement. De korting geldt op bijeenkomsten met minimaal twee dagdelen.

 

Reserveer onder vermelding van de zomeractie2016 en profiteer van deze gunstige tarieven.*

 

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0252-629293 of via sales@schiphol.valk.nl