Direct naar de contentDirect naar de footer

Wandel & Fiets

De Haarlemmermeer biedt aantrekkelijke mogelijkheden tot ontspanning en rust in het groen. Bijvoorbeeld in het Haarlemmermeerse bos slechts 10 minuten rijden vanaf Hotel Schiphol A4.

 • Fietsverhuur

  Huur een fiets of e-bike en ontdek de prachtige polder!! Maak kennis met de water-en verdedigingswerken van de Haarlemmermeer of fiets richting het strand naar de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. De route rijdt gedurende enkele kilometers langs de Noordzee, een heerlijke rustgevende rit. Geniet van de mooie landhuizen en de boerderijen in de polders. Je passeert ook nog natuurgebieden zoals de Boseilanden, Groene Weelde en Haarlemmerhout.

  Reserveer uw Fiets
 • Het Haarlemmermeerse bos

  Het Haarlemmermeerse Bos is een 115 hectare groot parkachtig gebied rondom de recreatieplas wat ten noordwesten van Hoofddorp ligt. Het heeft zich ontwikkeld tot een regionale trekpleister voor dagjesmensen, wandelaars, trimmers, fietsers, bootcampers, zwemmers, surfers, hondenbezitters, ruiters en sportvissers.

  Meer informatie
 • Groene weelde

  Groene Weelde is een recreatiegebied dat ligt tussen Hoofddorp, Cruquius en Vijfhuizen. Het is een afwisselend gebied met bossen, waterpartijen en brede waterlopen met natuuroevers. Het recreatiegebied sluit aan op het Haarlemmermeerse Bos en omvat ook het voormalige Floriadeterrein met de Big Spotters Hill.

  Meer Informatie