Direct naar de contentDirect naar de footer

Divers genieten

Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle à la carte en buffet restaurant en onze moderne brasserie. Onze gastvrije bediening zorgt dat het u aan niets ontbreekt terwijl onze ervaren koks de lekkerste gerechten voor u bereiden. Van bekende klassiekers tot moderne culinaire smaaksensaties.

Menukaarten

Menukaarten

Onze ervaren koks bereiden met veel gedrevenheid en belangstelling de meest verrukkelijke gerechten. Bekijk de menukaarten voor onze diversiteit aan gerechten.

Bekijk onze menukaarten
Brasserie

Brasserie

Onze brasserie is de uitstekende plek om even wat af te spreken en bij te kletsen onder het genot van een verse kop koffie of thee. Onze ervaren bartenders bieden u de beste service. Wilt u ook een hapje eten? Ook dit is mogelijk in onze sfeervolle brasserie.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Food To Go

Food To Go

In ons hotel bevinden zich twee Food Markets. Hier kunt u 24/7, zeven dagen per week terecht voor verfrissende dranken, snacks en een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. U kunt heel gemakkelijk betalen bij de zelf-scan interface.

Meer informatie
Terras

Terras

Genieten van het heerlijke weer met een verse kop koffie of een verfrissend glas wijn? Ons ruime en zonnige terras bij de brasserie is de ideale plek om even samen te komen tijdens de zomermaanden.

Meer informatie