Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Ons sfeervolle à la carte restaurant, buffet restaurant en de brasserie bieden u een mooie ambiance. Onze gastvrije bediening zorgt dat het u aan niets ontbreekt terwijl onze ervaren koks de lekkerste gerechten voor u bereiden. Van bekende klassiekers tot moderne culinaire smaaksensaties.

Onze menukaarten

Onze menukaarten

Geniet van een culinair diner in het nieuwe a la carte restaurant. Hier kunt u de menukaarten vinden.

Bekijk onze menukaarten
Onze brasserie

Onze brasserie

Onze brasserie is geopend van 09:00 - 12:00 voor koffie, thee & gebak, 12:00 - 16:00 voor de lunch en van 17:00 - 00:00 uur voor een borrel.

Reserveren is niet mogelijk, u kunt zich melden bij de entree van de Brasserie.

Meer informatie
Salade van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Food Market

Food Market

In hotel Schiphol A4 bevinden zich twee Food Markets. Hier kunt u 24/7, 7 dagen per week terecht voor verfrissende dranken, snacks en een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. U kunt heel gemakkelijk betalen bij de zelf-scan betaal interface.

Meer informatie
Terras

Terras

Even genieten van een verse kop koffie of een verfrissend glas wijn? Kom genieten op ons ruime en zonnige terras bij de brasserie! Er is een ruime keuze aan de lekkerste gerechten en drankjes voor u en uw gezelschap bij Hotel Schiphol A4.

Meer informatie