Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Ons sfeervolle à la carte restaurant, het buffet restaurant en de brasserie bieden u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten. Onze gastvrije bediening zorgt dat het u aan niets ontbreekt terwijl onze ervaren koks de lekkerste gerechten voor u op tafel toveren. Van de bekende klassiekers tot moderne culinaire smaaksensaties.

Menukaarten

Menukaarten

Geniet van een culinair diner in het nieuwe a la carte restaurant. Hier kunt u de menukaarten vinden.

Bekijk onze menukaarten
Brasserie

Brasserie

Onze brasserie is geopend van 09:00 - 12:00 voor koffie, thee & gebak, 12:00 - 16:00 voor de lunch en van 17:00 - 00:00 uur voor een borrel.

* 5 t/m 18 juni is er een aangepaste 'kleine' á la carte kaart beschikbaar i.v.m. werkzaamheden in de keuken.

Reserveren is niet mogelijk, u kunt zich melden bij de entree van de Brasserie.

Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven.

Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Food Market

Food Market

In hotel Schiphol A4 bevinden zich twee Food Markets. Hier kunt u 24/7, 7 dagen per week terecht voor verfrissende dranken, snacks en een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. U kunt heel gemakkelijk betalen bij de zelf-scan betaal interface.

Meer informatie