Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen 2020

Belangrijke voorwaarden tijdens de feestdagen

Vanwege de onzekere tijden hanteren wij tijdens de Kerstdagen aangepaste reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Uiteraard houden wij ons aan de 1,5 meter norm en kunt u zorgeloos genieten terwijl u voldoet aan de huidige maatregelen.

“Wat als u na 14 december toch genoodzaakt bent om te annuleren door een Corona besmetting bij uzelf of bij één van uw naasten?”

Vanuit de Kerstgedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering. Er is geen restitutie mogelijk via Hotel Schiphol A4. Dit kunt u eventueel oppakken met uw reis- of annuleringsverzekering.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Belangrijke voorwaarden

  • Wij verzoeken u vriendelijk om uw reserveringsbevestiging binnen 5 werkdagen voor akkoord te retourneren.
  • Zonder ontvangst van een akkoord kunnen wij uw reservering niet definitief bevestigen.
  • Het is noodzakelijk om 100% vooruit te betalen. De uiterlijke datum voor betaling is 14 december 2020.
  • Kosteloos annuleren of wijzigen kan tot 14 december.
  • Bij wijzigingen na 14 december, zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.
  • Bij wijzigingen binnen 48uur voorafgaand aan uw reservering zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.
  • In verband met de RIVM maatregelen kunnen wij uitsluitend per huishouden een reservering aannemen.