Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen nabij Schiphol airport
Vergaderen nabij Schiphol airport
Gezonde breaks en uitgebreide culinaire mogelijkheden
“Zakelijkbijeenkomen met een sportief tintje”

Zakelijke bijeenkomsten

Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

Onze 22 smaakvolle en inspirerende zalen met een capaciteit tot maximaal 1.500 gasten worden gekenmerkt door het vele daglicht en de ruime opzet. Comfortabele stoelen, airconditioning en moderne technische faciliteiten zorgen ervoor dat u het maximale uit uw vergadering of meerdaagse congres kunt halen.

De zalen grenzen aan een moderne business lounge, waar wij de gehele dag smaakvolle koffie en frisdranken verzorgen. De business lounge is ideaal voor ontvangsten, pauzes, break-outs en borrels.

De culinaire invulling gedurende de dag zorgt voor de "finishing touch". U en uw (internationale) gasten staan centraal, ons Banqueting Team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Maak uw congres succesvol

Maak uw congres succesvol

Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres, wij denken graag met u mee!

Meer informatie
Event Park Amsterdam

Event Park Amsterdam

Hotel Schiphol A4 is trotse partner van Conventionbureau Event Park Amsterdam.

Haarlemmermeer, de moeite waard om te ontdekken!

Haarlemmermeer ligt zeer centraal in Nederland en op een gemiddeld waterpeil van 6 meter Onder Zeeniveau (Normaal Amsterdams Peil); in de driehoek tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden. Evenementengemeente Haarlemmermeer maakt onderdeel uit van de Metropool Regio Amsterdam.

Event Park Amsterdam
Vraag Offerte Aan

Vraag Offerte Aan

Geïnteresseerd in een van onze zalen?
Vraag dan nu een offerte aan bij Hotel Schiphol A4

Zaalofferte