Direct naar de contentDirect naar de footer

Gym

Maak gebruik van cardio en fitnessapparatuur van Techno Gym en geniet tijdens het sporten van het uitzicht op onze mooie binnentuin. De gym is zo uitgebreid en ruim opgezet dat sporten bijna een feestje wordt. Onze gym is geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Eventueel op aanvraag kunnen we de gym eerder openen.

Werkt ook tijdens uw verblijf aan uw conditie

Werkt ook tijdens uw verblijf aan uw conditie

  • Crosstrainers
  • Fietsen
  • Roeimachines
  • Loopband

De loopbanden van Technogym beschikken over internet, TV & radio, games, iPod aansluitingen en een 'guide' optie waar het gebruik van de toestellen wordt uitgelegd door middel van verschillende video's.

Combineer sport met vermaak

Verrijk zowel lichaam als geest met de VisioWeb loopband die toegang geeft tot gepersonaliseerde trainingsmogelijkheden, internet en je eigen sociale netwerk.

Crosstrainers: De crosstrainer met een beweging die lijkt op schaatsen, skiën of dansen. Crossover laat uw armen een convergerende beweging maken en uw benen strekken, draaien en buigen, waardoor meer spieren tegelijkertijd werken.

Fietsen: Het nieuwe bijgewerkte model van BIKE bootst de sensatie na van het buiten fietsen op de weg. De biomechanica en het ergonomisch design biedt een variatie aan posities om het comfort van de fietser, zowel als de toegankelijkheid en de prestaties te verbeteren.

Maar ook roeimachines, en apparatuur ten behoeve van krachttraining, rek en Stretchruimte met matten en ballen van Technogym. Train uw buikspieren, verstevig uw biceps en triceps.