Direct naar de contentDirect naar de footer

Evenementenlocatie Amsterdam - Van der Valk Schiphol - 4-1500 Personen

Ontdek de ideale evenementenlocatie bij Van der Valk Schiphol, nabij Amsterdam. Perfect voor evenementen van 4 tot 1500 personen met gratis parkeerruimte en uitgebreide sportfaciliteiten.

Evenementenlocatie Amsterdam: Combineer Stadse Allure met Luxe bij Van der Valk Schiphol
Wanneer u op zoek bent naar een voortreffelijke evenementenlocatie in Amsterdam, dan heeft Van der Valk Schiphol A4 de perfecte oplossing voor u. De nabijheid van Amsterdam gecombineerd met de luxe en service van Van der Valk Schiphol zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw zakelijke evenement.

Stedelijke Prestige ontmoet Modern Comfort
Hoewel we net buiten de bruisende stad Amsterdam zijn gevestigd, biedt onze locatie de ideale balans tussen de dynamiek van de stad en de rust en ruimte die vaak gewenst is voor zakelijke bijeenkomsten. Als u op zoek bent naar een evenementenlocatie in Amsterdam, biedt Van der Valk Schiphol A4 een uitstekend alternatief zonder de stedelijke drukte.

Veelzijdige Ruimtes voor Elk Evenement
Van intieme vergaderruimtes tot uitgestrekte conferentiezalen, geschikt voor 4 tot 1500 gasten, onze evenementenlocatie nabij Amsterdam heeft het allemaal. Met 28 verschillende zalen, variërend in grootte en sfeer, kunnen wij elk type evenement faciliteren, of het nu gaat om een brainstormsessie met een klein team of een grootschalige conferentie.

Technologie en Faciliteiten van Wereldklasse
In een wereldstad als Amsterdam zijn state-of-the-art faciliteiten een must. Bij Van der Valk Schiphol A4 begrijpen we dit volledig. Daarom zijn al onze zalen uitgerust met geavanceerde audiovisuele apparatuur, waardoor uw presentaties, seminars of workshops naadloos verlopen.

Amsterdamse Gastvrijheid op Zijn Best
Wanneer u kiest voor een evenementenlocatie in Amsterdam, verwacht u topkwaliteit op culinair gebied. Bij Van der Valk Schiphol A4 worden uw verwachtingen overtroffen. Of u nu kiest voor een traditioneel Amsterdams gerecht of een internationale lekkernij, ons culinaire team zorgt voor een onvergetelijke maaltijd.

Gemakkelijke Toegang tot de Hoofdstad
Gelegen aan de A4 en met een shuttleservice naar Schiphol is onze locatie perfect bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten. Dus, ook al is uw zoekterm "evenementenlocatie Amsterdam", bij Van der Valk Schiphol A4 krijgt u de Amsterdamse ervaring zonder de complicaties van de binnenstad.

In uw zoektocht naar de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam, nodigen wij u uit om de veelzijdigheid en luxe van Van der Valk Hotel Schiphol A4 te ontdekken. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement.

Meer informatie