Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen nabij Schiphol
Vergaderen nabij Schiphol

Evenementenlocatie bij Van der Valk Hotel Schiphol - 4 tot 1500 Personen

Op zoek naar een evenementenlocatie in de regio Schiphol? Van der Valk biedt veelzijdige zalen voor 4 tot 1500 personen, ideaal voor uw zakelijke events met gratis parkeerplaats en sportfaciliteiten.

Evenementenlocatie bij Van der Valk Schiphol: Perfect voor uw zakelijke bijeenkomst
Als u op zoek bent naar de ideale evenementenlocatie in de buurt van Schiphol, dan hoeft u niet verder te zoeken. Van der Valk Hotel Schiphol A4 biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd zakelijk evenement gecombineerd met een comfortabel verblijf.

Capaciteit voor elk evenement
Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 1500 personen, waardoor we flexibiliteit bieden voor evenementen van elke omvang. Of u nu een kleinschalige vergadering plant of een groot congres wilt organiseren, Van der Valk Schiphol heeft de juiste evenementenlocatie voor u. Met maar liefst 28 zalen, variërend van een intieme boardroom tot een imposante zaal van duizend vierkante meter, is er altijd een ruimte die past bij uw wensen. Dankzij de flexibele indeling en de mogelijkheid om zalen te combineren, kunt u er zeker van zijn dat uw bijeenkomst de juiste sfeer en setting heeft.

State-of-the-art faciliteiten
Bij het kiezen van een evenementenlocatie is technologie vaak een belangrijk criterium. Bij Van der Valk Schiphol hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Alle zalen zijn voorzien van geavanceerde audiovisuele faciliteiten. Of u nu een presentatie wilt geven, video's wilt tonen of een hybride vergadering wilt houden, het is allemaal mogelijk. En het beste is dat deze faciliteiten standaard bij de prijs zijn inbegrepen.

Culinair genieten
Geen evenement is compleet zonder heerlijk eten en drinken. Of u nu kiest voor een uitgebreid lunch- of dinerbuffet of liever à la carte dineert, bij Van der Valk Schiphol wordt u culinair in de watten gelegd. U kunt rekenen op verse bonenkoffie, frisse dranken, water, thee en voortreffelijke gerechten. Heeft u of een van uw gasten speciale dieetwensen? Geen probleem. Ons team staat klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Ongeëvenaarde service
De evenementenlocatie is slechts een deel van de ervaring. De service van Van der Valk Schiphol A4 is wat uw evenement werkelijk onvergetelijk maakt. Dankzij ons toegewijde team, dat tijdens de recente renovatieperiode nog hechter is geworden, kunt u rekenen op een service van topniveau. Onze gasten waarderen de persoonlijke touch en de toewijding die ze ervaren tijdens hun verblijf.

Sportieve Ontspanning: Voor wie na het evenement blijft slapen, bieden we tal van sportieve mogelijkheden. Ons hotel beschikt over een zwembad, fitnessruimte en zelfs een padelbaan.

Ideale locatie
Met een gunstige ligging aan de A4 en een shuttleservice van en naar Schiphol is Van der Valk Schiphol A4 de perfecte evenementenlocatie voor nationale en internationale gasten. Of uw gasten nu met de auto, het openbaar vervoer of het vliegtuig komen, ze zijn altijd snel ter plaatse. Bovendien kunnen gasten gratis parkeren op ons eigen terrein, wat een extra gemak is voor diegenen die met de auto komen.

Als u op zoek bent naar de ideale evenementenlocatie met een combinatie van topfaciliteiten, uitstekende service en een perfecte locatie, dan is Van der Valk Hotel Schiphol A4 de juiste keuze voor u.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Bekijk mogelijkheden