Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen nabij Schiphol
Vergaderen nabij Schiphol

Feestlocatie bij Van der Valk Schiphol - Geschikt tot 1500 Gasten

Vind de perfecte feestlocatie bij Van der Valk Schiphol. Onze zalen bieden plaats aan 4-1500 gasten, met gratis parkeergelegenheid en diverse sportmogelijkheden.

Feestlocatie: vier speciale momenten bij Van der Valk Schiphol
Bent u op zoek naar de perfecte feestlocatie nabij Amsterdam voor een onvergetelijk evenement? Van der Valk Hotel Schiphol A4 biedt de ideale combinatie van stijl, service en faciliteiten om elk feest tot een daverend succes te maken.

Ruimtes die elke gelegenheid complimenteren
Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest, onze 28 zalen zijn geschikt voor elke festiviteit. Van intieme zalen voor gezellige vieringen tot grote hallen voor grootschalige evenementen, bij ons vindt u de perfecte feestlocatie.

Gastronomische verwennerij voor u en uw gasten
Een feest is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Laat u en uw gasten verrassen door de culinaire hoogstandjes van ons ervaren team. Of u nu kiest voor een uitgebreid buffet of een à la carte diner, wij zorgen voor een culinaire ervaring die past bij de gelegenheid.

Gemakkelijke bereikbaarheid voor alle gasten
Dankzij onze strategische ligging aan de A4 en nabij Schiphol is onze feestlocatie gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Met voldoende gratis parkeergelegenheid en een shuttleservice naar Schiphol, bieden wij gemak en comfort voor iedereen.

Aandacht voor detail voor een zorgeloos feest
Elk feest verdient een persoonlijke touch. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail van uw evenement perfect is, van de decoratie tot de muziek en verlichting.

Meer informatie opvragen