Direct naar de contentDirect naar de footer
Amsterdam by night
Amsterdam by night
Amsterdam by night
Amsterdam
Amsterdam by night
De Amsterdamse grachten

GOEDKOOP HOTEL AMSTERDAM ZUIDOOST

Amsterdam is een stad die u gezien moet hebben. U hebt meerdere dagen nodig om de highlights van Amsterdam te ontdekken! Een boottochtje op de Amsterdamse grachten mag op uw programma niet ontbreken. Bezoek ook de Dam, het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk, Madame Tussaud, het Rijksmuseum en nog vele andere bezienswaardigheden! Hotel Van der Valk Schiphol is een uitstekende keuze als u een goedkoop hotel in Amsterdam Zuidoost zoekt. Bekijk onze website en informeer naar last minutes en voordelige aanbiedingen. Een goedkoop hotel Amsterdam Zuidoost gezocht? Kies voor Van der Valk Schiphol!

ALTERNATIEF GOEDKOOP HOTEL AMSTERDAM ZUIDOOST

Ons hotel ligt naast autosnelweg A4, nabij de luchthaven van Schiphol. De afstand tot het centrum van Amsterdam bedraagt slechts 30 kilometer. Met de auto of met het openbaar vervoer geraakt u in ruim een half uur in hartje Amsterdam. U parkeert gratis op de parkeerplaats naast ons hotel.

Uitstekende faciliteiten bij goedkoop hotel Amsterdam Zuidoost

Andere goedkope hotels in Amsterdam Zuidoost hebben er moeite mee om de luxe van ons hotel te evenaren. Van der Valk Schiphol heeft alles te bieden wat u van een comfortabel hotel verwacht. Al onze kamers beschikken over airco en een balkon of terras. Een uitgebreid ontbijtbuffet zorgt ervoor dat u de dag vol energie begint. In ons sfeervolle restaurant staat het u vrij om de lunch te gebruiken en van een overheerlijk diner te genieten. Bent u toe aan wat ontspanning na een dagje Amsterdam? Kom tot rust in ons modern wellnesscentrum. Of trekt u liever wat baantjes in ons riante binnenzwembad? In onze luxury gym werkt u volop aan uw conditie tijdens uw verblijf. Een goedkoop hotel in Amsterdam Zuid kan u moeilijk nog meer bieden!

Vliegtuigreis vanuit Schiphol?

Ons hotel is niet alleen een uitstekend alternatief voor een goedkoop hotel in Amsterdam Zuidoost. Ook voor vakantiegangers die een vroege vlucht in luchthaven Schiphol moeten nemen, is ons hotel een goede oplossing. Onze shuttle service brengt u iedere 40 minuten van en naar de luchthaven. Met ons Park, Sleep & Fly-arrangement parkeert u uw wagen op onze ruime parking, slaapt u één nacht in ons hotel en neemt u 's morgens vroeg uw vlucht in luchthaven Schiphol. Een goedkoop hotel Amsterdam Zuidoost? Van der Valk Schiphol is de oplossing!

Boek direct ons kameraanbod