Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Amstelveen

Hotel Amstelveen wordt door veel mensen gezocht als ze in de buurt van Schiphol willen logeren. Bijvoorbeeld als ze de volgende ochtend een vroege vlucht hebben of geen zin hebben om te haasten op de dag dat hun vlucht is. Dit snappen wij natuurlijk heel erg goed. Daarom is het makkelijk om bij het Van der Valk Hotel Schiphol te overnachten. Hier kunt u genieten van de faciliteiten, kwaliteit en service die wij kunnen bieden als van der Valk hotels. En dat is natuurlijk niet verkeerd als u binnenkort moet vliegen en een hotel Amstelveen zoekt.

Wellicht heeft u een tussenstop op Schiphol Amsterdam. Dan is het mogelijk om een hotel Amstelveen te boeken. Heeft u er wel eens aan gedacht om dan naar het Van der Valk Hotel Schiphol te kijken? Hotel Amstelveen is namelijk heel erg makkelijk bereikbaar en te vinden. Ook kunt u, als u heeft overnacht in hotel Amstelveen, een bus pakken naar de luchthaven. Wij bieden vanuit Van der Valk Hotel Schiphol namelijk een gratis shuttle bus. Deze bus zorgt ervoor dat u op tijd, en zonder zorgen bij Schiphol aankomt.

Gaat u voor een lange tijd reizen of gaat u familie opzoeken aan de andere kant van de wereld? Dan wilt u natuurlijk uw vlucht niet missen. Maar zelfs als u een kort weekendje weg gaat of voor zaken dichterbij huis moet vliegen, dan wilt u natuurlijk er zeker van zijn dat u uw vlucht op tijd haalt. En als deze vluchten, met verschillende doelen, heel vroeg in de ochtend gaat of begin van de middag, is het fijn dat u al in de buurt bent van Schiphol. Vooral als u ver van hotel Amstelveen vandaan woont, is het handig om al in de buurt te zijn.

Wilt u meer informatie over de kamers die wij ter beschikking hebben, arrangementen die gelden of welke tijden de shuttle naar Schiphol rijdt zodat u op tijd uw vlucht kan halen? Dan kunt u natuurlijk altijd kijken op onze website van het Van der Valk Hotel Schiphol. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen als u dat fijner vindt. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met de vragen waar u mee rondloopt.

Boek een kamer