Direct naar de contentDirect naar de footer
Amsterdam by night
Amsterdam by night
Amsterdam by night
Amsterdam
Amsterdam by night
De Amsterdamse grachten

ZOEKT U NAAR HOTEL AMSTERDAM ZUID?

Heeft u een belangrijke afspraak in Amsterdam Zuid? Wilt u al vroeg op de locatie aanwezig zijn en zoekt u om die reden een hotel in Amsterdam Zuid? Denk dan eens aan hotel Van der Valk Schiphol. In dit luxe hotel kunt u comfortabel overnachten en op die manier komt u uitgerust aan bij uw afspraak. Het zou ook kunnen dat u om andere oorzaken zoekt naar een hotel in Amsterdam Zuid. Er zijn redenen genoeg om een trip te maken naar deze stad. U kunt diverse musea bezoeken, wandelen, fietsen of gezellig shoppen in de Kalverstraat. Wat uw motief ook is om rond te kijken naar hotels in Amsterdam Zuid, bij hotel Van der Valk Schiphol zit u op de juiste plek. U weet zeker dat u op een prettige locatie verblijft, dat u profiteert van veel faciliteiten en bovendien bent u binnen een half uurtje in Amsterdam.

GOEDKOPE HOTELS AMSTERDAM ZUID

Bent u specifiek aan het rondkijken naar goedkope hotels in Amsterdam Zuid? Ook in dat geval zit u bij hotel Van der Valk Schiphol helemaal goed. We vertellen u graag alle details over mogelijke aanbiedingen, last minutes en arrangementen. Kijk op onze website en profiteer van de scherpe prijzen. Royaal genieten voor een eerlijke prijs. Heeft u wel interesse in een arrangement tijdens het overnachten in een hotel nabij Amsterdam Zuid? Maak dan een keuze uit onder andere:

- Top secret suite

- Park, sleep & fly

- Hartje winter

- Heerlijke herfst arrangement

U gaat naar Amsterdam Zuid?

Reserveer een kamer of suite bij hotel Van der Valk Schiphol en geniet van uw verblijf in het hotel nabij Amsterdam Zuid. U zult merken dat u helemaal tot rust komt in deze prettige ambiance. Steden als Den Haag en Amsterdam zijn snel aan te rijden, maar toch kunt u bij ons genieten van rust, ruimte en prachtige uitzichten. Wat denkt u van sporten in de buitenlucht? Dit is mogelijk in de tuin van ons hotel. Vindt u het heerlijk om de dag sportief te beginnen? Trek dan, nog voor het ontbijt, een aantal baantjes in het zwembad. In ons hotel is van alles te doen. Wilt u graag tips voor een aantal uitstapjes?

- Bezoek het Rijksmuseum

- Woon een concert bij in het Concertgebouw

- Ga een dagje naar de dierentuin in Amsterdam

- Uitgebreid winkelen in Den Haag of Amsterdam

Reserveer nu een royale kamer of comfortabele suite bij hotel Van der Valk Schiphol en kijk uit naar uw verblijf in het hotel vlakbij Amsterdam Zuid.

Reserveer kamers