Direct naar de contentDirect naar de footer

HOTEL SCHIPHOL A4

Heeft u een reis geboekt naar het buitenland vanaf luchthaven Schiphol? Dan is het prettig om uitgerust en ontspannen aan de reis te beginnen. Vooral wanneer u een vlucht heeft geboekt die vroeg in de ochtend (of laat in de nacht) vertrekt, is het prettig om van tevoren te overnachten in een comfortabel hotel. U bent van harte welkom in ons Van der Valk hotel Schiphol A4, met een perfecte ligging ten opzichte van de luchthaven. U kunt bij ons uw auto parkeren en wordt met onze shuttle naar Schiphol gebracht. Dat is een prettig begin van de vakantie of zakenreis! Met een Park, Sleep & Fly arrangement kunt u de auto tot 31 dagen bij ons parkeren.

BOEK EEN HOTEL BIJ SCHIPHOL

Overnachten in ons hotel Schiphol A4 met veel faciliteiten

Als gast in ons hotel Schiphol A4 kunt u gebruik maken van veel bijzondere faciliteiten. Uiteraard is het gratis parkeren bij ons een aantrekkelijk voordeel. Wilt u optimaal ontspannen voor (of na) uw vermoeiende reis? Dan kunt u een duik nemen in ons riante zwembad. Of wat dacht u van een behandeling in ons professionele wellness center? Wanneer u de dag graag sportief begint bieden wij u een luxe fitnessruimte. Reizen maakt hongerig. Tegen een eerlijke prijs kunt u genieten van een goede maaltijd in ons eigen restaurant met een uitgebreide menukaart, of een hapje en een drankje nuttigen in de sfeervolle hotelbar.

Verder reizen vanuit ons hotel Schiphol A4

Wilt u na een overnachting in ons hotel Schiphol A4 snel verder reizen? De aansluiting op de A4 maakt het mogelijk om direct de weg op te gaan. Zo bereikt u het centrum van Amsterdam, maar ook Den Haag en steden als Haarlem en de rest van Nederland na een korte rit met de auto. Profiteer van zeer voordelige tarieven en boek uw verblijf in ons hotel Schiphol A4 zo vroeg mogelijk. Zo weet u zeker dat u goed uitgerust op reis kunt gaan na een zeer comfortabele overnachting in een ruime kamer. Wilt u een eigen bubbelbad op uw kamer? Of heeft u liever een goed ingerichte budget kamer? De keuze is aan u. Gaat u met meerdere personen op reis? Maak dan gebruik van onze kamers voor drie of vier personen.

ONS HOTEL

  • Vlakbij Schiphol
  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe