Direct naar de contentDirect naar de footer

OVERNACHTEN EN PARKEREN SCHIPHOL

Op Schiphol parkeren en overnachten: het kan wel eens een dure aangelegenheid worden! Wenst u voordelig te overnachten en parkeren nabij Schiphol? Hotel Van der Valk Schiphol te Hoofddorp is een geschikte keuze! Parkeren en overnachten nabij Schiphol doet u nergens goedkoper dan bij Van der Valk. Ons voordelig Park, Sleep & Fly-arrangement stelt u in staat om te overnachten en parkeren vlakbij Schiphol, zodat u de volgende morgen goed uitgerust uw vroege vlucht haalt.

WAAR OVERNACHTEN EN PARKEREN OP SCHIPHOL

Van der Valk Schiphol is gesitueerd in Hoofddorp, op ongeveer 16 kilometer van de luchthaven. Ons hotel ligt in de buurt van autosnelweg A4. Parkeren doet u volkomen gratis op de uitgebreide parking naast ons hotel. Moet u een vroege vlucht nemen vanaf Schiphol en wenst u goed uitgerust aan uw reis te beginnen? Logeer dan één nacht in ons hotel en plaats uw auto gratis op onze parking. Onze shuttlebus brengt u de volgende morgen naar de luchthaven. Uw wagen mag tijdens uw reis gratis op onze parking blijven staan, 31 dagen lang! Park, Sleep & Fly: het ideale arrangement voor overnachten en parkeren bij Schiphol!

Comfortabel hotel voor overnachten plus parkeren Schiphol

Aan comfort zal het u niet ontbreken bij Van der Valk Schiphol. Standaard treft u in elke kamer en suite gratis wifi, airco, een aparte douche en een balkon of terras aan. Voordelig overnachten en parkeren Schiphol, en bovendien nog lekker eten? Dat is mogelijk in ons hotel! In ons restaurant wacht u 's morgens een ontbijtbuffet om 'u' tegen te zeggen! Maar ook 's middag en 's avonds bent u in ons restaurant van harte welkom voor een smakelijke lunch en een verrukkelijk diner. Op zondagmiddag bieden wij u een onvergetelijke zondagsbrunch aan. U mag dus lang uitslapen op zondagmorgen! Overnachten en parkeren Schiphol: bij Van der Valk hoeft u er geen comfort voor te missen!

Een citytrip naar Amsterdam

Van der Valk Schiphol is eveneens een geschikte uitvalsbasis om Amsterdam te verkennen. Vanuit ons hotel bereikt u Amsterdam in ruim een half uur. Bezoek de Dam, Madame Tussauds, het Rijksmuseum en nog veel andere attracties! Overnachten en parkeren Schiphol: u doet het nergens beter dan bij Van der Valk Schiphol!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod