Direct naar de contentDirect naar de footer

OVERNACHTEN VAN DER VALK HOOFDDORP

Gaat u binnenkort op vakantie of vliegt u naar het buitenland voor een zakelijk bezoek? Dan is het vaak zo dat uw vlucht vanaf luchthaven Schiphol niet op de meest gunstige tijd vertrekt. De snelwegen rond de luchthaven staan maar al te vaak vol, wat de nodige stress oplevert als u met de auto naar Schiphol reist. Ook het feit dat het parkeren bij de luchthaven vaak duur betaald moet worden, draagt niet bij aan een ontspannen vertrek. Met een voordelige kamer bij vd Valk Hoofddorp bereikt u de luchthaven snel, op ieder gewenst tijdstip. Tevens kunt u bij ons gebruik maken van een grote parkeerplaats, met tevens oplaadpunten voor elektrische auto's. Ons vd Valk Hoofddorp hotel heeft goede verbindingen met het wegennet en met het openbaar vervoer. Desgewenst kunt u tevens gebruik maken van onze shuttle.

BOEK EEN HOTEL BIJ SCHIPHOL

Haarlem en Amsterdam verkennen vanuit vd Valk Hoofddorp

Wilt u een weekendje weg in eigen land? Dan maakt u dit mogelijk met een boeking in ons goedkope hotel vd Valk Hoofddorp. U verblijft in een royale kamer, of in een suite. Hierbij bent u omringd door uitstekende faciliteiten en bent u binnen no time in het centrum van Amsterdam of in het gezellige Haarlem. Hier kunt u sfeervol winkelen. Of kiest u liever voor een bezoek aan het Rijksmuseum, of aan een middagje in Nemo met de kinderen? Ook het strand van Zandvoort is dichtbij. Kortom, met een veelvoud aan keuzes voor leuke recreatie voelt u zich thuis in ons vd Valk Hoofddorp hotel.

De faciliteiten bij vd Valk Hoofddorp

Naast goed ingerichte en ruime kamers bieden we u ins ons vd Valk Hoofddorp hotel goede faciliteiten, waaronder 14 zalen die men kan gebruiken voor een feest, een congres of een andere bijeenkomst. Als onze gast maakt u gratis gebruik van een professioneel fitnesscenter. Heeft u zin in het verkennen van de mooie omgeving op de fiets? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van fietsen. Hiermee omzeilt u het verkeer en bent u snel op het strand of in de stad.

Boek uw voordelige verblijf in ons vd Valk Hoofddorp hotel zo vroeg mogelijk. Naast voordelige tarieven voor kamers kunt u tevens profiteren van goedkope arrangementen. Wij verwelkomen u graag!