Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw business event op maat
Geniet van onze gezonde breaks

Organiseer uw Personeelsfeest bij Van der Valk Schiphol - Tot 1500 Personen

Vier uw personeelsfeest bij Van der Valk Schiphol. Ruimtes voor 4 tot 1500 personen, gratis parkeergelegenheid en sportfaciliteiten voor een onvergetelijk feest.

Personeelsfeest bij Van der Valk Schiphol: Vier Succes in Stijl
Het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest vergt meer dan alleen een geschikte locatie. Bij Van der Valk Hotel Schiphol zorgen wij ervoor dat elk aspect van uw feest tot in de puntjes is verzorgd, zodat u en uw medewerkers kunnen genieten van een avond om nooit te vergeten.

Een Feest op Maat
Ieder bedrijf is uniek, en elk personeelsfeest moet dat ook zijn. Of u nu kiest voor een thema-avond, een gala of een informeel samenzijn, onze flexibele zalen kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen. Met 28 zalen, variërend van intieme ruimtes tot grootschalige zalen, bieden wij de perfecte setting voor elk type feest. Van een intieme afdelingsborrel tot een groots personeelsfeest, met zalen voor 4 tot 1500 personen heeft Van der Valk Schiphol altijd een passende ruimte.

Culinaire Hoogstandjes voor uw Team
Bij een geslaagd personeelsfeest hoort uiteraard ook heerlijk eten en drinken. Ons culinaire team staat klaar om uw gasten te verrassen met smaakvolle gerechten, van traditionele Nederlandse lekkernijen tot internationale delicatessen. Of u nu kiest voor een uitgebreid diner, een buffet of hapjes, alles is mogelijk.

Entertainment en Technologie
Een DJ, een live band of een spectaculaire lichtshow: wat u ook in gedachten heeft voor uw personeelsfeest, dankzij onze state-of-the-art technische faciliteiten kan het allemaal. Ons team staat klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat het entertainment vlekkeloos verloopt.

Gastvrijheid en Service
Van het warme welkom bij de entree tot de uitgebreide service gedurende de avond, bij Van der Valk Schiphol staat gastvrijheid centraal. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw personeelsfeest soepel verloopt en dat uw gasten niets tekortkomen.

Perfecte Bereikbaarheid
Dankzij de strategische ligging aan de A4 en de shuttleservice van en naar Schiphol, is ons hotel voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Of uw gasten nu met de auto, het openbaar vervoer of zelfs het vliegtuig komen, iedereen is snel ter plaatse voor het personeelsfeest. Met voldoende gratis parkeerruimte rondom het hotel kunnen uw medewerkers gemakkelijk en zorgeloos arriveren.

Verblijf en Vermaak:
Voor degenen die kiezen voor een overnachting, biedt ons hotel meer dan alleen luxe kamers. Ontdek onze sportfaciliteiten, zoals het zwembad, de fitnessruimte en de padelbaan, voor een actieve afsluiting van de dag.

Wanneer het tijd is om uw team te bedanken en samen successen te vieren, verdient u een locatie die net zo bijzonder is als de mensen die u viert. Bij Van der Valk Hotel Schiphol zorgen wij voor een personeelsfeest dat nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk personeelsfeest mogelijkheden