Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen nabij Schiphol
Vergaderen nabij Schiphol

Vergaderlocatie Amsterdam - Van der Valk Schiphol - 4-1500 Deelnemers

Plan uw vergadering in Amsterdam bij Van der Valk Schiphol. Zalen van 4 tot 1500 personen, gratis parkeren en uitstekende sportfaciliteiten beschikbaar.

Vergaderlocatie Amsterdam: Professioneel en Inspirerend bij Van der Valk Schiphol
Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Amsterdam? Bij Van der Valk Hotel Schiphol A4 combineren we de sfeer van Amsterdam met de rust en professionaliteit van een tophotel, wat resulteert in een ongeëvenaarde vergaderervaring.

Diverse Ruimtes voor elke Vergadering
Een effectieve vergadering begint bij het kiezen van de juiste ruimte. Of u nu een intieme brainstormsessie plant of een grote zakelijke conferentie, bij ons vindt u de ideale vergaderruimte huren in Amsterdam. Met een keuze uit 28 veelzijdige zalen kunnen wij elke zakelijke bijeenkomst faciliteren.

Moderne Technologie voor Efficiënte Communicatie
In ons hotel begrijpen we dat technologie de sleutel is tot succesvolle vergaderingen. Daarom zijn onze vergaderruimtes uitgerust met state-of-the-art audiovisuele middelen, waaronder faciliteiten voor hybride vergaderingen, wat essentieel is in de huidige digitale wereld.

Culinair Genieten tijdens uw Vergadering
Een vergaderlocatie in Amsterdam kiezen betekent ook denken aan de culinaire wensen van uw deelnemers. Of het nu gaat om een snelle koffiepauze, een uitgebreide lunch of een elegant diner, ons culinaire team staat klaar om u en uw gasten te verrassen en te verwennen.

Uitstekende Bereikbaarheid in de Buurt van Amsterdam
Hoewel ons hotel de naam Schiphol draagt, zijn we de ideale vergaderlocatie in Amsterdam dankzij onze strategische ligging aan de A4. Of uw gasten nu lokaal zijn, van verder weg komen of zelfs internationaal, de bereikbaarheid via de luchthaven, het openbaar vervoer of de snelweg maakt ons hotel een topkeuze.

Service met Oog voor Detail
Van de vroege planningsfase tot de afronding van uw vergadering, ons toegewijde team zorgt voor elk detail. Als u op zoek bent naar een vergaderlocatie in Amsterdam waar elke behoefte wordt voorzien, dan is Van der Valk Hotel Schiphol A4 de aangewezen plek.

Voor een vergaderervaring die zowel productief als gedenkwaardig is, nodigen we u uit om Van der Valk Hotel Schiphol A4 te kiezen als uw volgende vergaderlocatie in Amsterdam. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op