Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw business event op maat
Geniet van onze gezonde breaks

Vergaderruimte Huren in Amsterdam - Van der Valk Schiphol - 4 tot 1500 Personen

Ontdek professionele vergaderruimtes bij Van der Valk Schiphol, geschikt voor 4 tot 1500 personen. Geniet van gratis parkeergelegenheid en sportieve faciliteiten voor een perfecte vergaderervaring.

Vergaderruimte huren Amsterdam: Kies voor Professionaliteit bij Van der Valk Schiphol
Op zoek naar de ideale vergaderruimte huren in Amsterdam? Bij Van der Valk Hotel Schiphol bieden we een unieke combinatie van eersteklas faciliteiten, uitstekende bereikbaarheid en ongeëvenaarde service om uw vergaderingen en evenementen te laten excelleren.

Ruimtes die Aansluiten bij Uw Wensen
Of u nu een kleine brainstormsessie organiseert of een grote strategische vergadering, bij ons kunt u de perfecte vergaderruimte huren in Amsterdam. Met maar liefst 28 zalen die variëren in grootte en stijl, kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte ruimte vindt die past bij uw behoeften.

Toptechnologie voor Efficiënte Vergaderingen
In het hedendaagse zakelijke landschap is technologie essentieel voor effectieve communicatie. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met geavanceerde audiovisuele middelen, waaronder faciliteiten voor conference calls, zodat u kunt rekenen op een soepele en productieve vergadersessie.

Culinaire Verwennerij tijdens uw Bijeenkomst
Bij een vergaderruimte huren in Amsterdam hoort ook de mogelijkheid om uw gasten culinair te verwennen. Of u nu kiest voor een koffiepauze, een uitgebreide lunch of een diner na uw bijeenkomst, ons toegewijde culinaire team staat klaar om indruk te maken.

Actieve Breaks
Tussen de vergadersessies door, kunnen uw gasten gebruik maken van onze sportfaciliteiten, zoals het zwembad, de fitnessruimte en de padelbaan, om te ontspannen en op te laden.

Bereikbaarheid als Sleutel tot Succes
Hoewel we de naam Schiphol dragen, is onze locatie ideaal voor iedereen die een vergaderruimte wil huren in Amsterdam. Dankzij onze ligging aan de A4, de shuttleservice naar Schiphol en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten.

Een Team Dat Uw Succes Vooropstelt
Van de planning tot de uitvoering, ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen. Wanneer u kiest voor een vergaderruimte huren in Amsterdam bij Van der Valk Schiphol, kiest u voor een partner die streeft naar uw succes.

Als uw doel is om indruk te maken en productieve vergaderingen te voeren in een inspirerende omgeving, dan is Van der Valk Hotel Schiphol de plek om uw vergaderruimte te huren in Amsterdam Neem contact met ons op en ervaar zelf het verschil.

Bekijk vergadermogelijkheden