Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw business event op maat
Geniet van onze gezonde breaks

Vergaderruimte Schiphol

Een vergaderruimte Schiphol is een ruimte die men vaak wilt boeken. Als er zakenrelaties voor een korte periode over zijn en overnachten in het van der Valk hotel Schiphol is het handig om dicht bij te blijven. de vergaderruimtes Schiphol in het van der Valk hotel bieden hiervoor een goede oplossing. U kunt tevens gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. U kunt zelfs in vergaderruimte Schiphol een geheel verzorgd ontbijt, lunch of diner krijgen. U kunt ook vergaderruimte Schiphol combineren met een overnachting in het hotel. Wellicht als u vergadering tot laat duurt of u laat niet meer naar huis wilt rijden.

Vergaderlocatie schiphol is ook te gebruiken voor andere doeleinden. Zo kunnen de zalen gebruikt worden voor bruiloften, feesten, congressen, beurzen en sportfaciliteiten. Wij kunnen de zalen op veel verschillende manieren inrichten zodat ze gebruikt kunnen worden voor het doeleind waar u het graag voor wilt gebruiken. Het is dus niet alleen een vergaderlocatie Schiphol.

Vergaderruimte Amsterdam Zuidoost is een plek waar veel bedrijven gevestigd zijn. En dus ook veel vergaderruimtes beschikbaar zijn. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een vergaderlocatie Schiphol te boeken? Bij het van der Valk hotel Schiphol zijn er zalen beschikbaar waar u kunt vergaderen. Dit is vooral erg handig als er meerdere mensen uit verschillende plekke van het land moeten komen. Het van der Valk hotel is voor iedereen goed te vinden en een plek waar niemand over kan struikelen. Een vergaderruimte Schiphol heeft namelijk de kwaliteiten en service die u gewend bent van een van der Valk hotel. Wij serveren voor u seizoensgerechten producten die vers gemaakt zijn in onze keuken. Heeft u speciale wensen voor u en uw collega’s of klantrelaties? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u heel graag verder om van de vergaderruimte Schiphol een uitmuntende ervaring te hebben. Waar het aan niks ontbreekt.

U kunt contact opnemen voor meer informatie over vergaderruimte Schiphol door te mailen naar het email adres op de website, of te bellen naar ons van der Valk hotel. Maar neem gerust eerst een kijkje op onze website. Hier hebben wij al zo veel mogelijke van vragen over vergaderruimte Schiphol beantwoord, doordat wij uit ervaring steeds onze website aanvullen met veelgestelde vragen.

Boek een zaal