Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw business event op maat
Geniet van onze gezonde breaks

Zakelijke Bijeenkomst Amsterdam - Van der Valk Schiphol - Tot 1500 Deelnemers

Organiseer uw zakelijke bijeenkomst bij Van der Valk Schiphol, met ruimtes voor 4 tot 1500 deelnemers. Ervaar ons aanbod van gratis parkeren en sportfaciliteiten voor een productieve sessie.

Zakelijke bijeenkomst: Professionaliteit en Comfort bij Van der Valk Schiphol
Plant u een zakelijke bijeenkomst in de buurt van Amsterdam? Dan is Van der Valk Hotel Schiphol dé keuze waar professionaliteit en comfort samenkomen, en biedt het de ideale setting voor elke bedrijfsbijeenkomst.

Veelzijdige Ruimtes voor Uiteenlopende Bijeenkomsten
Of het nu gaat om een klein teamoverleg, een productlancering of een grootschalige conferentie, we hebben de juiste ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst. Met 28 verschillende zalen, variërend van intieme boardrooms tot grote zalen, zijn wij in staat elke zakelijke wens te vervullen.

Hightech Faciliteiten voor Efficiënte Communicatie
In een wereld waar technologie centraal staat, bieden onze moderne vergaderruimtes geavanceerde audiovisuele apparatuur en faciliteiten voor hybride meetings. Zo garanderen we dat uw zakelijke bijeenkomst altijd soepel verloopt.

Culinaire Opties die Indruk Maken
Elke zakelijke bijeenkomst verdient een culinaire ervaring die past bij de gelegenheid. Of het nu gaat om een informele lunch, een elegant diner of een borrel na de bijeenkomst, ons culinaire team zorgt ervoor dat uw gasten meer dan tevreden zijn.

Centrale Ligging met Uitstekende Bereikbaarheid
Hoewel we dicht bij Schiphol liggen, is onze locatie ook ideaal voor wie een zakelijke bijeenkomst in Amsterdam wil organiseren. Dankzij onze ligging aan de A4 en onze shuttleservice naar Schiphol zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten.

Onberispelijke Service van Begin tot Eind
Ons toegewijde team staat voor u klaar om te zorgen dat elke zakelijke bijeenkomst een daverend succes wordt. Van planning tot uitvoering, we zorgen voor elk detail.

Kies voor Van der Valk Hotel Schiphol voor uw volgende zakelijke bijeenkomst en ervaar zelf de combinatie van professionaliteit, comfort en uitstekende service. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op