Direct naar de contentDirect naar de footer
Amsterdam by night
Amsterdam by night
Amsterdam by night
Amsterdam
Amsterdam by night
De Amsterdamse grachten

Zoekt u naar Hotel Amsterdam Zuidoost

Bent u van plan om een of meerdere dagen door te brengen in onze mooie hoofdstad? Amsterdam is inderdaad te kort voor een dag. Er zijn veel musea te bezoeken, u kunt urenlang winkelen en het is ook mogelijk om fantastisch te wandelen in deze stad. Zoekt u daarom een hotel in Amsterdam Zuidoost? U zult waarschijnlijk merken dat het aanbod groot is. Een nadeel is echter dat u vaak de volle mep betaalt voor hotels in Amsterdam Zuidoost. Het is daarom een uitstekende optie om uit te wijken naar een hotel in de nabije omgeving. Wat denkt u van hotel Van der Valk Schiphol? U bent vanaf die locatie binnen een half uur in Amsterdam en u profiteert van luxe, comfort, veel faciliteiten en een scherpe prijs.

EEN GOEDE OPTIE ALS U ZOEKT NAAR HOTEL AMSTERDAM ZUIDOOST

U wilt naar Amsterdam Zuidoost? Hotel Van der Valk Schiphol ontvangt u graag als gast. Veel mensen gaan naar Amsterdam om te genieten van de winkels en het rijke cultuuraanbod. Wellicht zoekt u een hotel in Amsterdam Zuidoost om zakelijke redenen. Ook dan bent u bij hotel Van der Valk Schiphol absoluut op de goede plek. U kunt bij ons in alle rust bijkomen na een drukke vergadering of beurs. Ook vindt u bij ons gratis parkeergelegenheid en kunt u in het gehele hotel gebruik maken van Wifi. Uiteraard zonder dat dit extra kosten voor u met zich meebrengt. Wat zijn verder de voordelen van hotel Van der Valk Schiphol als u zoekt naar een hotel in Amsterdam Zuidoost?

- Gratis shuttle van en naar Schiphol

- U kunt ontspannen en bewegen in ons grote binnenzwembad

- Veel mogelijkheden als het gaat om fitness en cardio

- Sporten in de buitenlucht

- Amsterdam is binnen een half uur te bereiken

Activiteiten tijdens uw verblijf nabij hotel Amsterdam Zuidoost

Verblijft u een of meerdere nachten in een hotel vlakbij Amsterdam Zuidoost, dan is er meer dan genoeg te doen:

- Wandelen in een van de stadsparken

- Bezoek het Rijksmuseum

- Wellicht is er een mooi concert in het Concertgebouw

- Vliegtuigen spotten bij Schiphol

- Bezoek de leukste boetiekjes van Amsterdam

Boek nu een luxe suite of royale kamer bij hotel Van der Valk Schiphol en geniet van uw verblijf in het hotel nabij Amsterdam Zuidoost!

Boek kamer