Direct naar de contentDirect naar de footer

Inchecken & uitchecken

INCHECKEN

Bij Hotel Schiphol A4 kunt u inchecken vanaf 14.00 (2.00 PM) m.u.v. de suites vanaf 15.00 (3.00PM) bij onze receptie.

Wenst u eerder in te checken dan hanteert het hotel een tarief van €15.00 aan early check in kosten. Inchecken is dan mogelijk vanaf 09.00 uur. Het early check in tarief geldt voor standaardkamers.

Voor suites is early check in alleen mogelijk op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid. Omdat het hotel diverse thema suites heeft en gasten veelal echt voor een specifieke kamer kiezen, kan het hotel pas op de dag van aankomst aangeven of de kamer eerder vrij is.

Wenst u dus eerder aan te komen, kunt u op de dag van aankomst vanaf 08.00 uur telefonisch contact opnemen om te kijken of u eerder gebruik kunt maken van de door u gereserveerde suite. De kosten voor early check in voor suites bedraagt €25.00.

KLUISJES

Het hotel beschikt over koffer kluizen waar u gebruik van kunt maken.
Kosten voor de kofferkluizen: €2.00 voor de eerste 2 uur tot €5.00 voor de eerste 24-uur.

UITCHECKEN

Bij Hotel Schiphol A4 kunt uuitchecken tot 12.00 (12.00 PM).

Wenst u langer gebruik te maken van de door u gereserveerde kamer, dan kunt u gebruik maken van de late check out.
Kosten €5.00 per extra uur tot uiterlijk 17.00 uur, dit geldt voor onze standaardkamers. De maximale check out tijd voor onze superior kamers is 14:00 uur.

Heeft u een suite gereserveerd dan is een late check out, alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. U kunt vragen naar de beschikbaarheid bij check in, of op de ochtend van uw geplande vertrek.
Kosten, indien beschikbaar, voor suites €10.00 per extra uur.

LAZY SUNDAY DANKZIJ VALK LOYAL

Heeft u via de eigen website geboekt, dan heeft u een aantal voordelen. Zoals de Lazy Sunday**. Als u een kamer van zaterdag op zondag heeft geboekt dan kunt u lekker uitslapen en pas om 17:00 (5.00 PM) uur uitchecken.

Dit is op basis van beschikbaarheid en niet geldig op gereduceerde tarieven. Vraag dus even bij de receptie na of u heerlijk kunt uitslapen.

Alles voordelen over Valk Loyal vindt u op valkloyal.nl.

**Op basis van beschikbaarheid op de luxe standaard kamers.
Suites, Superior, 3 & 4-persoons kamers zijn uitgesloten van deze actie.

Niet geldig op gereduceerde tarieven.