Direct naar de contentDirect naar de footer

Family & Fun

Even lekker met het hele gezin er tussenuit in eigen land? Er is genoeg te doen in en om ons hotel. Denk aan een dagje Artis, lekker springen bij Jumpskillz of gewoon een plons nemen in ons eigen zwembad.

 • JumpSkillz

  Het grootste en meest complete indoor trampolinepark. Naast het laten zien van tricks en jumpskillz kun je gebruikmaken van de dodgeball arena, dunkzone, foampit, big airbag, tumblingbaan en basketball court. Het jumpen bij JumpSkillz is voor jong en oud en tevens goed voor de gezondheid.

 • Dierentuin Artis

  Artis is de dierentuin van Amsterdam en de oudste dierentuin van Nederland. Daar moet je toch een keer geweest zijn met de kids. Artis ligt in de Plantagebuurt in Amsterdam makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer dmv de shuttlebus naar Schiphol.

 • Naturalis

  Op ontdekking met de hele familie

  In Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga met het hele gezin op ontdekkingstocht door de fonkelnieuwe tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. En onzeT. rexTrix? Die is er ook weer bij! Gedurende coronatijd is een bezoek aan Naturalis net iets anders dan voorheen.

 • Glow Golf

  Kom je een balletje slaan?

  Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als (first) date. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.