Direct naar de contentDirect naar de footer

Family & Fun

Even lekker met het hele gezin er tussenuit in eigen land? Er is genoeg te doen in en om ons hotel. Denk aan een dagje Artis, lekker springen bij Jumpskillz of gewoon een plons nemen in ons eigen zwembad.

 • JumpSkillz

  Het grootste en meest complete indoor trampolinepark. Naast het laten zien van tricks en jumpskillz kun je gebruikmaken van de dodgeball arena, dunkzone, foampit, big airbag, tumblingbaan en basketball court. Het jumpen bij JumpSkillz is voor jong en oud en tevens goed voor de gezondheid.

  Meer Informatie
 • Dierentuin Artis

  Artis is de dierentuin van Amsterdam en de oudste dierentuin van Nederland. Daar moet je toch een keer geweest zijn met de kids. Artis ligt in de Plantagebuurt in Amsterdam makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer dmv de shuttlebus naar Schiphol.

  meer informatie
 • Lekker zwemmen in het Haarlemmermeerse bos

  Op slechts 10 minuten rijden van het hotel kunt u heerlijk genieten in Recreatieplas het Haarlemmermeerse bos. Hier kunt u op 2 plekken zwemmen, voor de hele kleintjes in er een Spartelvijver en de iets grotere kinderen kunnen heerlijk spelen op het Zuidstrand van het grote meer.

  Meer informatie
 • Linnaeushof

  Europa's grootste speeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties ligt op een kwartiertje ridjen vanaf het Hotel. Hier vind je een binnen - en buitenspeeltuin maar ook een grote waterspeeltuin voor verkoeling op warme dagen.

  Meer informatie