Direct naar de contentDirect naar de footer

Shop till you Drop !

Bent u op zoek naar meer bijzondere winkels? Dwaal dan bijvoorbeeld door de smalle straatjes tussen de historische grachten van Amsterdam. Of kies voor lekker dichtbij en ga voor de ruime keuze aan winkels in Hoofddorp.

 • Amsterdam Centrum

  De Nieuwendijk is de oudste winkelstraat van Amsterdam en verbindt de Dam met het Centraal Station. Naast de bekende winkels vind u hier ook de kleinere modezaken en horecagelegenheden. Op de Dam zit de Bijenkorf, een van de oudste en grootste warenhuizen van Nederland. De Kalverstraat is de bekendste winkelstraat van Amsterdam.

 • Hoofddorp centrum

  In Hoofddorp ligt het meest bruisende winkelhart van Haarlemmermeer: Hoofddorp Winkelstad. Een uniek winkelcentrum, want hier vind je als enig winkelgebied van Nederland, alle grote Nederlandse kleding-, retail- en cadeau ketens bij elkaar. En dat gecombineerd met diverse unieke lokale winkeliers. Hoofddorp is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Ook zijn er diverse (overdekte) parkeergelegenheden.

 • De 9 Straatjes, de Haarlemmerstraat en dijk

  Bent u op zoek naar meer bijzondere winkeltjes dan mag u de “9 Straatjes” in de Jordaan niet overslaan. Deze leuke buurt heeft een uniek aanbod aan winkels met bijvoorbeeld vintage producten en leuke originele cadeautjes. De Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk vormen samen een in de Jordaan gelegen juweeltje. U vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels en kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants en bar

 • Markten in Amsterdam

  Bent u op zoek naar koopjes, beproef uw geluk op de Amsterdamse markten. Bloemen, groente en fruit, tweedehands boeken, kleding en huisraad, waar anders dan op de markt koopt u zo voordelig uw spullen? Boven alles is de gezellige sfeer op de Amsterdamse markten al een prima reden voor een bezoek.

Openingstijden

Openingstijden

Amsterdam
Maandag t/m zondag van 10.00 tot 20.00 uur.
Donderdagavond koopavond tot 21.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Hoofddorp
Maandag van 10.00 tot 18.00 uur.
Dinsdag t/m zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur
Vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur