Zakelijke bijeenkomsten
met persoonlijk tintje

Zakelijke bijeenkomsten met persoonlijk tintje - Hotel Schiphol

Vergaderen in stijl

tot in de puntjes
verzorgd

Zalen

Onze standaard is dat wij u vele extra’s bieden. De perfecte basis om het maximale uit uw bijeenkomst te halen.

22 inspirerende zalen en een enthousiast Sales team

 • Bruiloften - Hotel Schiphol

  Bruiloften

  Bij ons kunt u in verschillende speciale zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt. Alles is mogelijk, wij maken uw trouwdag er eentje om nooit meer te vergeten.

  Lees meer
 • Feest op maat - Hotel Schiphol

  Feesten op maat

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Lees meer
 • vergaderingen - Hotel Schiphol

  Vergaderingen

  Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen of het organiseren van beurzen.

  Lees meer
 • Congressen - Hotel Schiphol

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk. Met ons 100 MB glasvezelnetwerk zorgen we dat u toegang heeft tot zeer snel internet

  Lees meer
 • Beurzen - Hotel Schiphol

  Beurzen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Lees meer
 • Sport - Hotel Schiphol

  Sportfaciliteiten

  Sportteams en sportevenementen zijn bij ons graag geziene gasten. Het WK roeien, het WK squash, Jong Ajax, en Jong Arsenal zijn slecht enkele evenementen en teams die u voor gingen.

  Lees meer
 • Diner - Hotel Schiphol

  Diner

  Dineren bij Hotel Schiphol is een combinatie van eerlijk eten, perfecte kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij verwelkomen met evenveel plezier een diner voor twee als een galadiner voor 1000 gasten.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.