Direct naar de contentDirect naar de footer

Business Event Locatie bij Van der Valk Schiphol - Ruimtes voor 1500 Gasten

Host uw volgende business event bij Van der Valk Schiphol, geschikt voor evenementen van 4 tot 1500 personen. Geniet van gratis parkeren en topfaciliteiten.

Business Event: Van der Valk Schiphol, Waar Ambitie en Gastvrijheid Samenkomen
Het organiseren van een indrukwekkend business event vereist een locatie die zowel inspirerend als functioneel is. Bij Van der Valk Hotel Schiphol A4, nabij Amsterdam, combineren we deze elementen naadloos om van elk zakelijk evenement een gedenkwaardige ervaring te maken.

Flexibele Ruimtes voor Elk Soort Business Event
Of het nu gaat om een productlancering, netwerkevenement, of een grootschalige conferentie, onze 28 veelzijdige zalen bieden ruimte aan 4 tot 1500 personen en zijn aanpasbaar aan elke behoefte. Elk business event krijgt bij ons de ruimte die het verdient, van een exclusieve boardroom tot een grote zaal.

Innovatieve Technologie voor Dynamische Presentaties
Elk modern business event vereist geavanceerde technologische ondersteuning. Met onze state-of-the-art audiovisuele faciliteiten en mogelijkheden voor hybride evenementen zorgen we ervoor dat uw boodschap helder en krachtig overkomt.

Culinaire Verwennerij voor Uw Gasten
Een business event is niet compleet zonder een culinaire ervaring die past bij de gelegenheid. Laat uw gasten genieten van verse bonenkoffie, verfrissende drankjes, en gourmet maaltijden, bereid door ons ervaren culinaire team.

Strategische Locatie voor Nationale en Internationale Gasten
Gelegen aan de A4 en vlakbij Schiphol, is ons hotel de ideale plek voor een business event in de buurt van Amsterdam. Met een shuttleservice en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, is het voor gasten eenvoudig om ons te bereiken, of ze nu lokaal of internationaal zijn.

Ongeëvenaarde Service voor een Vlekkeloze Ervaring
Ons toegewijde team begrijpt de nuances van het organiseren van een succesvol business event. Van de vroege planning tot de laatste gast die vertrekt, wij staan voor u klaar om elk detail te verzorgen.

Als u op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw volgende business event, dan is Van der Valk Hotel Schiphol A4 de plek waar ambitie en gastvrijheid samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een onvergetelijk evenement.

Bekijk alle mogelijkheden