Direct naar de contentDirect naar de footer
Droom weg in een wereld van comfort
Droom weg in een wereld van comfort

GOEDKOOP OVERNACHTEN SCHIPHOL

Moet u een vroege vlucht halen en wenst u goedkoop te overnachten nabij Schiphol? De hotels in de buurt van Schiphol zijn vaak erg prijzig, en bovendien kost ook het parkeren van uw wagen flink wat geld. Goedkoop overnachten bij Schiphol doet u het best bij Hotel Van der Valk Schiphol te Hoofddorp. Ons hotel ligt op slechts 15 kilometer van de luchthaven, en is bovendien een uitstekende uitvalsbasis om het nabijgelegen centrum van Amsterdam te bezichtigen.

GOEDKOOP OVERNACHTEN SCHIPHOL LIGGING

Van der Valk Schiphol situeert zich in de buurt van autosnelweg A4 en is met de auto heel gemakkelijk te bereiken. Op een kwartiertje bent u in luchthaven Schiphol. Voor het centrum van Amsterdam hoeft u niet veel langer dan een half uurtje te rijden.

Overnachten op Schiphol? Goedkoop én luxueus

Aan luxe ontbreekt het u niet tijdens uw verblijf in ons hotel. Bekijk onze voordelige arrangementen en last minute aanbiedingen voor goedkoop overnachten Schiphol! Tegen een betaalbare prijs logeert u in een van onze moderne kamers en luxe suites. De maaltijden gebruikt u in ons knus restaurant, waar onze chef zorgt voor gezonde en vooral smakelijke gerechten. 's Morgens wacht er een uitgebreid ontbijtbuffet op u. Voor de lunch en het diner kiest u overheerlijke gerechten uit onze gevarieerde en uitgebreide menukaarten. Slaap op zondagmorgen lang uit en neem deel aan ons brunchbuffet. Voor een gezellige babbel bij een borrel kunt u terecht in onze modern ingerichte brasserie.

Overnachten Schiphol: goedkoop met arrangement

Maak gebruik van ons voordelige Park, Sleep & Fly-arrangement voor goedkoop overnachten Schiphol! Met dit arrangement parkeert u gratis uw wagen op onze ruime parking. U logeert één nacht in ons hotel en neemt na een ongestoorde nachtrust uw vroege vlucht. Uw wagen mag gratis op onze parking blijven staan, tot zelfs 31 dagen lang!

Goedkoop overnachten Schiphol: geniet van comfort

Geniet van de vele faciliteiten die Van der Valk Schiphol u biedt! Neem een duik in ons verwarmde binnenzwembad en ontspan u daarna in ons wellnesscentrum. Houd uw lichaam in goede vorm in onze gym, of sport in de buitenlucht in de tuin achter ons hotel. Voor goedkoop overnachten Schiphol bent u bij Van der Valk Schiphol op de juiste plaats!

Bekijk kamers