Direct naar de contentDirect naar de footer
Droom weg in een wereld van comfort
Droom weg in een wereld van comfort

HOTEL SCHIPHOL AIRPORT

Staat u op het punt om even lekker op vakantie te gaan, maar vertrekt uw vlucht echt op een veel te vroeg tijdstip? Dan is hotel Schiphol Airport er voor u. Ons hotel is gelegen langs de A4 op slechts tien minuten rijden van Schiphol. En dat is nog niet alles!

Hotel op Schiphol Airport

Een zoektocht naar en een kijkje bij de vele Schiphol Airport hotels leert ons dat veel van de hotels erg hoge prijzen rekenen voor de uren die u er doorbrengt. Daarnaast zit u uiteraard ook nog met de auto die ergens geparkeerd moet worden in de buurt van de luchthaven. Gelukkig is daar dan hotel Schiphol Airport! Dit Van der Valk Hotel geeft u de unieke mogelijkheid om te overnachten én uw auto maar liefst 31 dagen gratis te parkeren!

Shuttleservice van Hotel Schiphol Airport

Wanneer de auto natuurlijk blijft staan bij het hotel, moet er een andere manier gevonden worden om op onze internationale luchthaven te komen. En ook daar is door ons goed over nagedacht. Vanaf Hotel Schiphol Airport kunt u namelijk met een van onze shuttlebussen naar de luchthaven gebracht worden. Deze bussen rijden iedere 40 minuten tussen 05:00 en 23:40 van en naar de luchthaven. Heeft u een zeer vroege of erg late vlucht? Dan is er ook de mogelijkheid om een shuttle te krijgen tegen betaling. Wanneer u een zeer vroege of late vlucht heeft, geeft u dit dan goed bij ons aan. Voor deze shuttle zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vergaderen en zakendoen

Door de gunstige ligging van Hotel Schiphol Airport, op slechts 10 minuten van de luchthaven, is ons hotel ook zeer geliefd bij internationale zakenlui. We hebben meerdere grote zalen en ruimtes waarin presentaties en vergaderingen kunnen worden georganiseerd. U komt naar de luchthaven en de internationale zakenreiziger hoeft niet eerst het hele land door voor de vergadering of bijeenkomst. Uiteraard is er bij deze zaalhuur ook de mogelijkheid om een uitgebreid lunchbuffet te boeken. Zo kunnen zowel u als uw collega's genieten van een heerlijke maaltijd tijdens een serieuze bijeenkomst.

Boek kamer