Direct naar de contentDirect naar de footer

LUXE BIJ HOTEL NABIJ HOOFDDORP

Heeft u binnenkort een belangrijke afspraak in Hoofddorp? Moet u al aan het begin van de dag in deze plaats aanwezig zijn? Zou dit betekenen dat u al in het holst van de nacht uw bed uit moet? Groot gelijk dat u dan een hotel in de buurt van Hoofddorp zoekt. Gelukkig zijn er wat dat betreft mogelijkheden te over. Kiest u voor hotel Van der Valk Schiphol dan maakt u een zeer goede keus. U verblijft in een ruime kamer met een comfortabel bed. Hoofddorp is snel te bereiken. Met de auto doet u er ongeveer een kwartiertje over.

BOEK EEN HOTEL BIJ SCHIPHOL

Reserveer bij hotel Van der Valk Schiphol als u een hotel in de buurt van Hoofddorp zoekt

Een hotel in de buurt van Hoofddorp kan ook een prima locatie zijn om wat uitstapjes te maken. Wat is er allemaal te doen in deze omgeving? We geven u graag wat tips:
- Een dagje naar den Haag
- Winkelen in Amsterdam
- Breng een bezoek aan Nemo en maak de kinderen blij
- Kijk uitgebreid rond in het Rijksmuseum
- Vliegtuigen spotten bij Schiphol

Veel faciliteiten in het hotel in de buurt van Hoofddorp

Is voor u een goed bed alleen niet voldoende tijdens uw verblijf in het hotel in de buurt van Hoofddorp? Profiteert u graag van wat extra luxe? Vindt u het belangrijk dat er meer dan voldoende faciliteiten in het hotel in de buurt van Hoofddorp aanwezig zijn? Kies dan zeker voor hotel Van der Valk Schiphol. Op de begane grond van het hotel vindt u een groot binnenzwembad waar u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Ook is het mogelijk om in ons hotel in de buurt van Hoofddorp heerlijk te gymmen en gebruik maken van onze wellness.

Prik nu een datum en boek een of meerdere overnachtingen bij hotel Van der Valk Schiphol als u zoekt naar een hotel in de buurt van Hoofddorp.