Direct naar de contentDirect naar de footer
Droom weg in een wereld van comfort
Droom weg in een wereld van comfort

OVERNACHTING SCHIPHOL MET GRATIS PARKEREN

Overnachten bij Schiphol met gratis parkeren? Is dat mogelijk? Zeker. Bij Van der Valk Schiphol is een overnachting Schiphol met gratis parkeren mogelijk als u een Park, Sleep & Fly-arrangement neemt, of gewoon in ons hotel logeert. In tegenstelling tot vele andere hotels nabij Schiphol parkeert u gratis uw wagen op onze ruime parking, en dit zelfs 31 dagen lang! Overnachten Schiphol en gratis parkeren: daarvoor moet u bij Van der Valk zijn!

OVERNACHTING SCHIPHOL MET GRATIS PARKEREN

Hotel Van der Valk Schiphol ligt nabij Hoofddorp, op slechts 17 kilometer van de luchthaven en 30 kilometer van Amsterdam. Via autosnelweg A4 is ons hotel goed bereikbaar. Op onze ruime parking vindt uw wagen ongetwijfeld een plaatsje. Gratis parkeren en goedkoop overnachten Schiphol? Van der Valk Schiphol maakt het mogelijk!

Luxe overnachting Schiphol met gratis parkeren

U hoeft niet aan comfort in te boeten voor een overnachting te Schiphol met gratis parkeren. Airco, gratis wifi, een balkon of terras, een aparte douche: u treft het allemaal aan in uw kamer! Ook voor het eten hoeft u het niet te laten. Ons restaurant verrast u 's morgens met een flink ontbijtbuffet. 's Middags bent u welkom voor een smakelijke lunch. Het diner 's avonds is zonder meer verrukkelijk, met een ruim aanbod aan gerechten uit de Franse keuken en andere specialiteiten.

Nabij Schiphol overnachten? Gratis parkeren én profiteren

Maak volop gebruik van ons zwembad op de begane grond van ons hotel. Onze wellnessruimte is voorzien van ontspannende sauna's, een Turks stoombad en zonnebanken. In onze gym zorgt u ervoor dat uw lichaam in vorm blijft, dankzij onze loopbanden, fietsen en crosstrainers. Luxueus overnachten Schiphol en gratis parkeren: dat kan enkel bij Van der Valk!

Boek een Park, Sleep & Fly-arrangement!

Een overnachting Schiphol met gratis parkeren, dat kan met een Park, Sleep & Fly-arrangement. U parkeert uw wagen gratis op onze parking tot 31 dagen na uw vertrek. U slaapt één nacht in ons hotel en neemt de volgende ochtend goed uitgerust uw vroege vlucht vanaf Schiphol. Onze shuttlebus brengt u naar de luchthaven. Kies Van der Valk in Hoofddorp voor een comfortabele overnachting Schiphol met gratis parkeren!!

Bekijk ons aanbod