Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Hoofddorp

Bent u op zoek naar een voordelig restaurant Hoofddorp? Of plant u binnenkort een trip waarbij u via Hoofddorp zult reizen? Dan is het heerlijk om even goed te ontspannen en te genieten van een voordelige maaltijd. In ons restaurant Hoofddorp kunt u een keuze maken uit een grote diversiteit aan gerechten op ons a la carte menu. Eten er kinderen mee, of maakt u liever gebruik van een voordelig meergangenmenu? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij het bezoeken van ons sfeervolle restaurant Hoofddorp. Onze keukenbrigade komt keer op keer met nieuwe inspirerende gerechten, waarbij er altijd voldoende keuze is. Ook voor bezoekers van het restaurant die graag een vegetarische maaltijd willen nuttigen.

Faciliteiten bij ons hotel Hoofddorp

Wanneer u komt dineren in ons restaurant Hoofddorp is het mogelijk om tegen een voordelig tarief een royale kamer te boeken. Ook wanneer u er even een weekendje weg wilt kunt u een diner in het restaurant heerlijk combineren met het bezoeken van leuke attracties in de nabijheid van ons hotel. De natuurgebieden in Twente zijn prachtig en nodigen uit tot het maken van een mooie wandeling of een heerlijke fietstocht. Na uw diner in ons restaurant Hoofddorp kunt u, wanneer u gebruik maakt van een kamer in ons hotel, heerlijk ontspannen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons eigen zwembad, of kiezen voor een bezoek aan ons eigen wellness center. Bij ons ontbreekt het u aan niets! Wij geven u graag leuke tips voor bezienswaardigheden in de omgeving.

Goedkoop genieten met de hele familie in restaurant Hoofddorp

Wilt u graag een familiedag organiseren of samen met uw familie genieten van een heerlijk en voordelig diner om een speciale gelegenheid te vieren? Dan kunt u gebruik maken van ons hotel Hoofddorp. Mede door de ideale ligging van ons hotel en restaurant dichtbij luchthaven Schiphol, kunt u zelfs makkelijk buitenlandse gasten ontvangen. Ook kunt u bij ons gebruik maken van een van onze mooi ingerichte zalen voor een feest, receptie of voor een ontvangst. Heeft u bepaalde wensen wat betreft uw diner of wilt u een feest vieren in ons hotel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vervullen van uw wensen.

Reserveer tafel