Direct naar de contentDirect naar de footer

Routebeschrijving

Hotel Schiphol A4 is gelegen aan de oostzijde van de snelweg A4. Direct gelegen naast het brugrestaurant over de A4.

ROUTE

Hotel Schiphol A4 ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol, op 20 minuten van Amsterdam en op 30 minuten van Den Haag.


Gratis shuttlebus:U neemt de trein naar de luchthaven Schiphol, vanaf bus stop A9‐A13 vertrekt de gratis shuttlebus. De bus stop vind u vlak voor de aankomsthal. klikhiervoor het tijdschema van onze shuttlebus.

Openbaar vervoer:U kunt ook gebruik maken van het openbaar vervoer welke wordt verzorgd door vervoersbedrijf Arriva. Deze bus stopt aan beide zijde van het Brugrestaurant A4.

Voor informatie over vertrektijden, haltes en routes klikhier , lijnnummer 370 of 365. Plaatsnaam/Halte "Hoofddorp Brugrestaurant A4" is de halte bij Hotel Schiphol A4.


Met de auto komende uit de richting Amsterdam (A4):A4 richting Den-Haag, u neemt afslag 4 "Nieuw Vennep/ Alphen a/d Rijn", bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf, u gaat hier de snelweg A4 op richting Amsterdam. Dan is het de eerste afslag, "P Den Ruygen Hoek", naast het brugrestaurant en Shell tankstation. U houdt rechts de weg aan richting het hotel.


Met de auto komende uit de richting Den Haag/Rotterdam (A4):A4 richting Amsterdam, u neemt afslag "P Den Ruygen Hoek", naast het brugrestaurant en Shell tankstation. U houdt rechts de weg aan richting het hotel.

Download hier de routebeschrijving