Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Amsterdam

  Het hotel is dichtbij luchthaven Schiphol en Amsterdam. We zijn dan ook een goed uitvalbasis voor dagtripjes naar musea, bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Anne Frank huis of Stedelijk museum.

 • Haarlem

  In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés.

Toeristische Informatie

 • Wandel & Fiets

  Wandel & Fiets

  De Haarlemmermeer biedt aantrekkelijke mogelijkheden tot ontspanning en rust in het groen. De Haarlemmermeer heeft een flink aantal recreatiegebieden, die bij uitstek geschikt zijn voor dagrecreatie in de buitenlucht. Bijvoorbeeld in het Haarlemmermeerse bos slechts 10 minuten rijden vanaf Hotel Schiphol A4.

  Lees meer
 • Shop & Ontdek

  Shop & Ontdek

  Een dagje winkelen in Amsterdam begint in de Kalverstraat, de Nieuwendijk, uiteraard De Dam en de PC Hooftstraat. Trek gemakkelijke schoenen aan en maak je klaar om meters te maken door de fantastische winkelgebieden van Amsterdam met de beste winkels van de stad.

  Lees meer
 • Family & Fun

  Family & Fun

  Even lekker met het hele gezin er tussenuit in eigen land? Er is genoeg te doen in en om ons hotel. Denk aan een dagje Artis, lekker springen bij Jumpskillz of gewoon een plons nemen in ons eigen zwembad.

  Lees meer
 • Water & Actief

  Water & Actief

  In Haarlemmermeer zijn er veel mogelijkheden om te varen, vissen en te zwemmen. Uiteraard wordt de Haarlemmermeer omringt door de ruim 60 kilometer lange ringvaart. Direct in de "achtertuin" van het hotel op de Westeinderplassen kunt u genieten van natuurschoon, lekker watersporten of gewoon heerlijk ontspannen.

  Lees meer