Direct naar de contentDirect naar de footer
Rijksmuseum
Rijksmuseum
Keukenhof
Amsterdam
Vondelpark
Haarlemmermeerse bos

Amsterdam binnen handbereik

Hotel Schiphol A4 is dichtbij de luchthaven Schiphol en Amsterdam. Wij zijn dan ook de perfecte uitvalbasis voor dagtripjes naar bijvoorbeeld musea, Schiphol of shoppen in winkelstad Amsterdam.

Steden

 • Steden

  Amsterdam

  Het hotel is dichtbij luchthaven Schiphol en Amsterdam. We zijn dan ook een goed uitvalbasis voor dagtripjes naar musea, bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Anne Frank huis of Stedelijk museum.

  Meer informatie
 • Steden

  Haarlem

  In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés.

  Meer informatie
Keukenhof

Keukenhof

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Geopend van 21 maart tot en met 19 mei 2019.

Keukenhof
Het Haarlemmermeerse Bos

Het Haarlemmermeerse Bos

Heerlijk wandelen en fietsen in de buurt?

De Haarlemmermeer biedt aantrekkelijke mogelijkheden tot ontspanning en rust in het groen. De Haarlemmermeer heeft een flink aantal recreatiegebieden, die bij uitstek geschikt zijn voor dagrecreatie in de buitenlucht. Bijvoorbeeld in het Haarlemmermeerse bos slechts 10 minuten rijden vanaf Hotel Schiphol A4.

Meer informatie
Dagje shoppen

Dagje shoppen

Een dagje winkelen in Amsterdam begint in de Kalverstraat, de Nieuwendijk, uiteraard De Dam en de PC Hooftstraat.
Trek gemakkelijke schoenen aan en maak je klaar om meters te maken door de fantastische winkelgebieden van Amsterdam met de beste winkels van de stad.

In Amsterdam